Online bingo

Idag spelas det otroligt mycket bingo på Internet, onlinebingon har verkligen slagit igenom och alla vill spela. Det är inte svårt att komma igång och bingon har fångat upp de spelare som inte velat spela andra spel online för att de verkat krångliga. En riktigt stor målgrupp är även dem som gillar bingo men har svårt att ta sig till en fysisk bingohall så ofta som de önskar.

Det finns massor av olika bingosajter idag att välja mellan och många av dem finns tillgängliga helt på svenska. En av de mest populära är Mariabingo som du säkert hört talas om eller sett reklam för på TV. Den sajten är en av dem som lyckats allra bäst, dels så har dem verkligen riktat sig mot en specifik målgrupp och dels så har dem lyckats med en riktigt bra kombination av spel. Deras målgrupp är främst kvinnor i medelåldern som behöver en paus från vardagen ibland och en plats online att umgås med sina vänner. Man kan chatta, maila, blogga och byta recept med varandra, allt i en snygg och lättnavigerad förpackning.

Många sajter finns det alltså som erbjuder bingo och det kan nästan vara svårt att välja, man får helt enkelt sätta sig ner och prova runt lite tills man hittar en som passar som handen i handsken.

Hur går det till att spela då?

Att spela online skiljer sig inte mycket från att spela i en fysisk bingohall, man köper brickor till det spel man vill vara med på och sedan inväntar man dragningen. Det som är skillnaderna är dels att man kan låta datorn sköta spelet självt med hjälp av Automarkering. Vilket betyder att du inte behöver hålla koll och markera själv. Det gör att du kan slappna av och göra andra saker om du vill eller bara slippa oroa dig för att missa något om du har flera brickor. Sedan har vi den populära bingochatten som finns till varje spel, där kan man prata med andra som spelar och fråga chattvärden om man har några frågor. Dessutom kan man spela små chattspel samtidigt som det stora bingospelet pågår. Det gör att du ökar dina vinstchanser ännu mer. Lycka till!